Gastenboek manege

Laat ons en de rest van de wereld weten wat je van Manege in 't bioBos vindt.

Verzend commentaar
Alle commentaren worden eerst gecontroleerd door de site beheerder
en zullen na controle pas zichtbaar worden op deze website.

250 tekens over

Verzenden
Showing 1 - 13 of 13 Sorteren op
Adriana van Ledden
Beste Karin,

Wat heeft Selena een leuke les gehad van jou op Rando. Ze is erg enthousiast geworden.
Ook met de opendag heeft ze genoten van mennen en rijden. Ze hoopt vaker
te komen indien dat mogelijk is. Erg bedankt voor de gastvrijheid! Groet A.
spreekbeurt
Down Up
hallo wij zijn twee meisjes die samen een spreekbeurt doen over paardrijden voor mensen met een beperking en
wij zouden graag info willen als u ons kunt helpen zou dat fijn zijn heeft u informatie?
alvast
Hallo "spreekbeurt"
Jullie kunnen het beste direct contact opnemen met de manege, email: info@ncpg.nl of telefoon 026-4838232
*Jurgen
N Kalsbeek
Down Up
Mijn naam is Naantje Kalsbeek ,ik ben 60 jaar en zo,n 51 of 52 jaar geleden ben ik 6 weken in Bergen aan zee geweest ,zijn er foto,s van mij gemaakt?Graag zou ik hier een antwoord op willen. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet afz N kalsbeek
Down Up
Beste Naantje, binnenkort gaan wij ons archief helemaal op orde brengen, we krijgen dan zicht op de foto's die er zijn.
Down Up
Ook willen we ons archief beter aanvullen en wellicht heeft u informatie die wij niet (meer) hebben. als u mee wilt helpen kunt u
dan contact opnemen met mij rooijackers@stichtingbio.nl
Annelies Barth
Down Up
Wat is het toch altijd weer geweldig om al die blije gezichten te zien na een proevendag! Nog steeds allerlei bekende gezichten - leuk! Groeten van Annelies uit Engeland
Angelo Moscato
Down Up
Wat een fantastische website hebben jullie tegenwoordig. Op de foto's te zien is er veel veranderd. Ik heb vroeger ook op Bio gezeten in de tachtiger jaren en ook veel tijd besteed op de manege. Het was voor mij echt een geweldige tijd.
Gr. Angelo
Angelique Evenhuis-Scholten
Down Up
hoi mijn naam is angelique, ik heb op bio gezeten van 1985-1991 geweldige tijd heb al die jaren mogen rijden op fantastische vriendelijke lieve paarden, ik mis het rijden best heel erg...... zo geweldig die eenheid met het paard
groet
Dennie
Down Up
Stichting BIO bedankt voor de waardevolle informatie op jullie website!
Rianne V.
Wat een mooie site!
Kees
Down Up
Gefeliciteerd met de nieuwe site. Ziet er fraai uit
3 Punten
Down Up
Welkom op het nieuwe gastenboek op de nieuwe website

De laatste reacties uit het gastenboek van de oude website

2-5-2013 - Judith
Hallo allemaal,

Hoewel ik heb gezegd dat ik nog een keer langs zou komen, is dat er nog niet van gekomen. Ik ben nog druk met m'n werk, maar vanaf volgende maand heb ik vakantie en verlof, dus dan kom ik zeker nog een keer mijn dikke buik showen!

Groetjes, Judith
--------------------------------------------------------------------------------
16-4-2013 - Robbert en Lucy
Wat een prachtige foto's van de proevendag! robbert vond het weer een hele leuke dag al was het wel een beetje spannend. Hij was heel blij met zijn prijzen en heeft het diploma en zijn rozet mee naar school genomen om te laten zien. Dank je wel, alle vrijwilligers!
6-4-2013 - Hanneleen
Neem een kijkje op de site en zie tot mijn verbazing een foto waar mijn dochters opstaan leuk
Ze hebben vandaag weer een super dag gehad op de proevendag dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt

4-3-2013 - Albertine, Robin en Gijs
Hoi Allemaal,

Bedankt voor alle leuke en lieve kaartjes en berichtjes hier op het gastenboek!
Met Gijs en mama gaat het hartstikke goed, we hopen heel binnenkort een keertje op de manege langs te komen.

Groetjes Robin, Albertine en Gijs
24-2-2013 - Marjolijn
Van harte gefeliciteerd Albertine en Robin met de geboorte van jullie zoon! Veel geluk en gezondheid samen.
Groetjes Marjolijn
23-2-2013 - Corriene van Oss
Lieve ouders van Gijs,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Wat een prachtige baby met blozende wangen!
Natuurlijk willen wij graag op hem passen als jij weer aan het werk gaat Albertine! Maar voor nu geniet van het kleine mannetje en van elkaar!

Veel liefs en knuffel hem maar lekker van me.
22-2-2013 - Erna
Albertine en Robin, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Heel veel geluk.
Groetjes Erna
21-2-2013 - sandra wendrich
hoi Albertine

gefeliciteerd met Gijs
veel geluk met je man en kleine Gijs

groetjes Sandra
21-2-2013 - Judith
Albertine en Robin, heel hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Wat een mopje is het. Heel veel geluk samen, geniet van elkaar.
Liefs, Judith
21-2-2013 - Lisette
Albertine, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gijs!!
Groetjes (voor iedereen op de manege) Lisette
19-2-2013 - Liesbeth Busscher
Oh,wat een prachtige zoon Albertine ! Langs deze weg heel hartelijk gefeliciteerd en veel geluk met jullie drietjes ! !
11-2-2013 - het N.C.P.G team
Beste Danielle,
na jaren met plezier bij ons gewerkt te hebben had Tyler het niet meer zo naar zijn zin. Wij hebben hem daarom aan een particulier in Brabant verkocht waar hij het reuze naar zijn zin heeft. We vonden dat hij dit ook zeker verdient had na alle leuke lessen die hij zeeeeer veel van onze ruiters bezorgd had.