Word vrijwilliger

Zonder de belangeloze inzet van onze vele vrijwilligers is het werk van het Bio Vakantieoord en de Manege in 't BioBos niet mogelijk!
Lijkt het jou ook leuk om onze ruiters en gasten ondanks én met hun beperking te laten genieten van het paardrijden, of een onbeperkte vakantie te verzorgen? Neem even een kijkje bij ons vacatureaanbod of neem contact op voor meer informatie.

Vrijwilligersvacatures

Momenteel hebben we verschillende vrijwilligersvacatures. Klik op onderstaande vacatures om meer te weten te komen en meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Voor deze beurzen en evenementen hebben wij een aantal enthousiaste vrijwilligers paraat staan. Omdat we echter steeds meer beurzen en evenementen bezoeken en het werven van donateurs in 2016 een belangrijk taak wordt voor Stichting Bio, zijn we op zoek naar een uitbreiding van dit team.

lees meer / reageer

Ben je enthousiast geworden over een van de vacatures? Of denk je op een andere manier als vrijwilliger mee te kunnen helpen om gasten van het Bio Vakantieoord een onbeperkte en onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan contact op met Carine Pots of Kimberly Pastoors.
Per email: vrijwilligers@stichtingbio.nl of telefonisch: 026-4838203.

Voor vrijwilligerswerk op de Manege in 't BioBos of de kinderboerderij kun je contact opnemen met Heidi Gademan.
Per email: vrijwilligers@stichtingbio.nl of telefonisch: 026-4838232.

Beleid

Stichting Bio kinderrevalidatie en Manege in ‘t Biobos vinden het belangrijk dat vrijwilligerswerk goed geregeld is. Afspraken omtrent het vrijwilligerswerk zijn terug te vinden in ons beleid.
Voor nieuwe vrijwilligers vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan.

vrijwilligers Manege in 't BioBos