Zij helpen al

Ons streven is om het Bio Vakantieoord voor iedereen toegankelijk te houden; ook (juist) voor onze gasten met een kleine portemonnee. Hiervoor is het Bio Vakantieoord afhankelijk van steun van donateurs, fondsen, stichtingen en bedrijven. Helpt u ons ook?

Lijst » Sponsor Details

Vue


  

Vue Cinema's draagt het Bio vakantieoord een warm hart toe. Iedere bezoeker van een Vue bioscoop die online een kaartje besteld krijgt de mogelijkheid één euro extra te betalen. Deze euro gaat rechtstreeks naar het Bio Vakantieoord.
Vele bezoekers van de Vue bioscopen helpen ons op deze manier en wij zijn Vue dan ook zeer dankbaar voor deze hulp!!
Daarnaast steunt Vue het Bio Vakantieoord op meerdere manieren, bijvoorbeeld door haar medewerkers mee te laten rennen met de Biothlon.

 Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment.

Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.